Gratis bullet journal spullen

Ken je dat? Dat je telkens weer nieuwe spulletjes verzamelt om te gebruiken in je bullet journal? Steeds weer naar de winkels gaan om die nieuwste papiertjes, pennen en stickers te kopen? Het hoeft helemaal niet duur te zijn natuurlijk, maar wist je dat er ook een heleboel bullet journal spullen zijn die je prima kunt gebruiken die GRATIS verkrijgbaar zijn? Niet? Ik vertel je hier waar je moet zoeken!

Printables

Heb je een printer in huis? Dan kun je heel veel leuke plaatjes van het internet natuurlijk gewoon uitprinten. Maar op heel veel sites vind je ook leuke gratis printables. Zo vind je op Pinterest gratis planners, trackers, leuke stickers en plaatjes. Enne.. als je de plaatjes uitprint op sticker papier, dan heb je meteen leuke stickers!! Handig!!

Behang staaltjes

Kom je weleens in een bouwmarkt? Bij mij zit de Karwei om de hoek! En jawel… ook hier zijn gratis bullet journal spulletjes te vinden. Zo loop ik eens in de twee maanden binnen om te kijken of ze nieuwe behang staaltjes hebben. Dit zijn de samples of voorbeeldstukjes van een rol behang en mag je gratis meenemen! Deze staaltjes zijn vaak groot genoeg om als decoratie te gebruiken in je bullet journal. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je alle staaltjes van alle soorten meeneemt en de hele bouwmarkt plundert

Reclame folders

Folders? Dit artikel gaat toch over gratis spulletjes?? Precies! Sommige folders zijn tegenwoordig van zichzelf al zo mooi dat je ze kunt gebruiken om je bullet journal te decoreren. Denk bijvoorbeeld aan de mooie inspiratie folders van Sostrene Grene. Of de prachtig ingerichte kamers in de Ikea folder. Hoe leuk om hier mooie plaatjes uit te knippen om je pagina op te vullen?!

Gedroogde bloemen

Wanneer je meer tijd hebt is het een leuk idee om buiten op zoek te gaan naar schatten voor je bullet journal. In de lente of zomer kun je (wilde) bloemen plukken en drogen. Gebruik een dik boek om ervoor te zorgen dat ze goed plak worden. Na enkele weken zijn ze gedroogd en kun je ze mooi in je bullet journal gebruiken. En in de herfst gebruik je natuurlijk mooi gekleurde herfstbladeren.

Papieren zakjes

Voor de bullet journal lovers die graag dat bruine craft papier gebruiken: ga eens naar de Sostrene Grene, Pipoos of de Lidl! Daar kun je de inpak zakjes pakken of vragen waar ze je producten of broodjes in stoppen. Als je ze mooi houdt kun je ze nog gebruiken.

Theezakjes

Lekker een kopje thee bij het bullet journalen! De pickwick theezakjes hebben vaak mooie kleuren die je zou kunnen gebruiken. Maar vind je bij Pickwick thee een labeltje met vraag aan het zakje. Leuk om iedere dag of iedere week een zo’n vraag te beantwoorden in je bullet journal. Zo houd je meteen een soort dagboekje bij. Leuk om terug te lezen!!

Enveloppen

Geloof het of niet, maar zelfs de blauwe enveloppen van de belastingdienst zou je kunnen gebruiken. Door de textuur lijkt het net op craft papier maar dan blauw. Ook andere enveloppen hebben soms aan de binnenkant een leuk printje wat je goed kunt gebruiken als decoratie in je bullet journal.

Heb jij nog meer tips voor gratis bullet journal spullen?

1 reactie op “Gratis bullet journal spullen”

  1. Jolanda Buist

    Bloemen drogen in de magnetron binnen een minuut, tussen 2 velletjes keukenpapier met een zware glazen schaal erop is een stuk sneller.
    Papier wat gebruikt wordt als opvulling, als je een pakketje hebt laten bezorgen, hergebruiken.
    Zelf papier verven met thee, koffie of voor rosé papier met avocado schillen.

Reacties zijn uitgeschakeld.