Creative Business Manager

Wanneer je in loondienst werkt, dan heb je ongetwijfeld een manager. Je manager wijst jou op kansen, daagt je uit en helpt je op weg als je het even niet meer weet. 

Als je voor jezelf begint, dan heb je geen manager. Je hebt misschien wel enthousiaste familieleden of vrienden die je op weg helpen of tips geven. Maar geen manager die echt met je meedenkt. Eentje die ervaring heeft en precies weet waar jij tegenaan loopt of mee worstelt.

Ben je op zoek naar een manager die je helpt bij het ondernemen? Die je helpt met succesvol verkopen van je producten? Dan ben ik je girl!

Als Creative Business Manager weet ik precies waar jij mee bezig bent, waar je tegenaan loopt en hoe je obstakels aanpakt. Samen kijken we naar je dromen en doelen, en werken we een concreet plan uit om die doelen te behalen!

Als manager ben ik je stok achter de deur, waardoor je niet meer zomaar wat aanrommelt, maar juist met focus op je doelen te werk gaat! 

Wat brengt een Creative Business Manager?

Jij bent ondernemer en verkoopt je handgemaakte of zelfontworpen producten. Je bent al aardig op weg en klanten weten je inmiddels te vinden voor een uniek item. 

Maar soms heb je de behoefte om met iemand te kunnen sparren die weet hoe het is om creatief ondernemer te zijn. Iemand die weet dat het je onzeker maakt als de verkopen een tijdje achter blijven. Iemand die weet dat je verkopen niet zomaar opeens stijgen bij iedere Instagram post die je doet. 

Als jouw Creative Business Manager help ik je eerst om het afgelopen jaar te evalueren. We doen een deep dive in jouw resultaten van het afgelopen jaar. Met die evaluatie kunnen we gaan kijken naar je dromen en doelen voor de komende periode. We maken een concreet én overzichtelijk plan om die doelen te  gaan behalen. Dat grote doel wordt opeens haalbaar door wekelijks kleine stappen te zetten!

Waarom voor mij kiezen?

Al ruim 2 jaar heb ik creatievelingen mogen helpen bij het opzetten en groeien van hun online creatieve business. 50% van mijn klanten heeft na een 4 maanden traject de begeleiding verlengd! De reden? Ze vonden de stok achter de deur zo fijn. Het zorgde er namelijk voor dat ze hun doelen veel sneller behaalden, dan wanneer ze zonder begeleiding aan de slag waren gegaan.

Dit is wat Danielle van Daan’s kadoos zei:

Vooraf aan de gesprekken was ik nogal sceptisch, en dacht ik het allemaal wel zelf te kunnen. Tijdens de gesprekken kwam ik erachter dat de ervaringen van Milou je toch echt een stapje hoger brengen.
Milou denkt net even wat verder, waar mijn gedachtes eigenlijk al waren gestopt en motiveert je ook om met de vervolgstappen aan de slag te gaan.

Door met mij aan de slag te gaan heb je toegang tot al mijn kennis en ervaring.

 1. Universitaire studie Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen
 2. 5 jaar ervaring in het runnen van mijn eigen handgemaakte sieradenshop Milouzzi
 3. 2 jaar ervaring in het begeleiden van creatieve dames
 4. Ervaring in het verkopen op platformen zoals Etsy, bol.com en mijn eigen webshop
 5. 7 jaar commerciële ervaring door het werken op de marketing afdeling van de grootste webwinkel van Nederland en België.

Benieuwd naar meer over mijn creatieve ondernemers reis? Lees het verhaal hieronder.

Wat kun je verwachten?

We starten met een uitgebreide evaluatie van vorig jaar, zodat we daar nieuwe doelen uit kunnen formuleren. Doelen die niet gebaseerd zijn op ‘het geeft me een leuk gevoel’, maar op basis van kennis en data van vorig jaar. 

Deze doelen werken we uit tot een concreet plan voor de komende periode. Zo weet je precies waar je mee aan de slag moet en waar je focus moet liggen. 

Het traject bestaat uit een kennismaking + 4 gesprekken verspreid over 1 jaar tijd. In ieder gesprek bekijken we je resultaten van de afgelopen periode en of je op schema ligt om je doelen te behalen. Deze gesprekken bereidt je voor met behulp van werkbladen die ik je aanlever. Deze werkbladen helpen je om inzicht te krijgen in je situatie en dienen als input voor ons gesprek.

Tussen deze gesprekken door ben ik per mail te bereiken voor al je vragen als je ergens tegenaan loopt.

Een jaar lang ben ik jouw Creative Business Manager om ervoor te zorgen dat je bezig blijft met de juiste werkzaamheden om je doelen te gaan behalen.
Creative Business Manager

Voor wie is dit traject?

 • Voor creatieve ondernemers die handgemaakte of zelfontworpen producten verkopen (bijvoorbeeld: sieraden, haakwerk, illustraties, kaarsen etc.)
 • Je hoeft geen ondernemer te zijn die staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Mag wel natuurlijk.
 • Je wilt graag in actie komen om te groeien als creatieve maker en verkoper. Ik heb de kennis en handvatten, maar je moet het uiteindelijk zelf doen.
 • Je doet eigenlijk maar wat en dat is de afgelopen tijd goed gegaan, maar je wilt nu gestructureerd werken aan grotere doelen.

Het traject op een rijtje:

 • Duur: 1 jaar
 • 4 online gesprekken
 • Werkbladen met opdrachten om te evalueren en doelen te bepalen

Prijs: €499
BONUS: Cursus prijs bepalen t.w.v. €77

Begint het te kriebelen?

Voel je de behoefte om een paar keer per jaar met iemand te kunnen sparren over je bedrijf? Met iemand knopen doorhakken die je zelf misschien te spannend vind om alleen te nemen. Want doe je het wel goed en is het wel slim om deze keuze te maken? Met een creative business manager maak je weloverwogen keuzes en ga je met een concreet plan aan de slag. Dus waar wacht je nog op?