Geld verdienen met je hobby

Echt knallen aan je eigen creatieve bedrijf!

‘Wie zit er nou op mij en mijn producten te wachten?  Er zijn toch al zoveel webshops die dit verkopen, dus waarom zouden mensen het bij mij kopen? Er zijn creatievelingen die dit veel beter en mooier kunnen maken dan ik’

Misschien herkenbare doemgedachten die je regelmatig hebt. Gevolg: je droom verdwijnt niet, maar die onzekerheid zorgt ervoor dat je nooit de stap waagt om een webshop te beginnen. En als je er al aan denkt om de stap te wagen, dan zou je niet weten waar je moet beginnen.  Moet je je dan aanmelden bij de KVK? Hoe zorg je ervoor dat mensen met iDeal kunnen betalen? Je bent niet technisch, dus hoe kom je dan aan een website?

Tijd om nu actie te ondernemen, want jij wilt:

  • je hobby terug verdienen
  • een webshop met je eigen producten
  • zelfverzekerd een goede prijs durven vragen
  • weten hoe je de juiste klanten kunt bereiken
  • geld overhouden voor leuke uitjes

Ik heb de weg al voor je bewandeld en weet precies waar je tegenaan gaat lopen. Ik laat je zien hoe je toch kunt doorzetten, ondanks dat onzekere stemmetje in je hoofd!

Jouw creatieve bedrijf

In dit traject gaan we 4 maanden aan de slag om jouw creatieve bedrijf op te zetten. Je volgt online zelfstandig de modules om een goede basis neer te zetten voor je bedrijf. Iedere maand hebben we een gesprek waarin we bespreken waar je tegenaan loopt en maken we een plan voor de komende maand. We sluiten af met concrete doelen waarmee je aan de slag kan. Ik ben je stok achter de deur, zodat je nu echt aan de slag gaat. Merk je dat de onzekerheid opspeelt of loop je ergens tegenaan, dan kun je me altijd je vragen en dilemma’s mailen. 

4 coachcalls

Tijdens deze coachcalls van een uur kunnen we dieper induiken op de vraagstukken die jij voor jouw bedrijf en creaties hebt. Het ene moment heb je meer behoefte aan begeleiding bij het maken van je website, en het andere moment heb je vragen over de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. We sluiten altijd af met concrete doelen, zodat je weer vol motivatie en energie aan de slag kunt. 

Online modules

Het traject bevat online modules voor het opstarten van jouw creatieve bedrijf. Deze zijn in je eigen tijd te doorlopen. Ze bestaan uit video’s, informatie en opdrachten die voor ieder creatief bedrijf belangrijk zijn. Je leert over verschillende verkoopkanalen, het bouwen van je webshop, hoe je jouw doelgroep bereikt en nog veel meer. Ook vind je er handige bestanden om je boekhouding bij te houden. Wel zo handig!

Iedere week feedback

Uiteraard houd ik jouw social media kanalen en je website in de gaten om jouw voortgang te zien. Wanneer ik merk dat je stilvalt of vastloopt dan kun je een berichtje van me verwachten, omdat ik je graag in de actiemodus wil zien. Maar het liefst zie ik natuurlijk dat jij mij tussendoor het hemd van het lijf vraagt als je ergens tegenaan loopt. Tussen de coachcalls door ben ik per mail te bereiken voor al je vragen.

Spreek mede-creatievelingen

Is er niemand in je omgeving die echt snapt waar je mee bezig bent? Dan is het heel fijn dat je andere creatievelingen leert kennen die precies in hetzelfde schuitje zitten als jij. In de besloten Facebook groep kun je elkaar leren kennen, vragen stellen en motiveren. Er is niets wat aanstekelijker werkt dan een leuke groep creatievelingen die elkaar op weg helpt. 

Het traject op een rijtje

  • Duur: 4 maanden
  • 4x 1 op 1 gesprek 
  • Online modules
  • Iedere week feedback
  •  €494  (of 3x €177)
BONUS: cursus prijs bepalen t.w.v. €77

Wat anderen over mij zeggen

“Ik ben blij dat ik een aantal maanden geleden per toeval op de website van Milou terecht kwam. Ik was op zoek naar hele andere informatie, maar vond ineens dat wat ik nodig had: een creatief coach voor het opstarten van mijn eigen bedrijf! Milou was voor mij echt de stok achter de deur die ik nodig had. Tijdens het proces van het opstarten van een eigen bedrijf kwam ik heel wat hobbels tegen. Milou stond altijd open voor mijn vragen en gaf de juiste tips en adviezen waardoor ik weer (met een nieuwe blik op de situatie) verder kon. Ik heb het traject als zeer prettig ervaren. Zeker een aanrader!”