Mijn creatieve reis

Als klein meisje won ik tijdens de bingo ooit een doosje met kraaltjes. Uren was ik in het midden van mijn kamer, bezig met het rijgen van kraaltjes aan een elastisch touwtje. Ik kocht er meer kralen bij van mijn zakgeld en al snel had ik teveel armbandjes om zelf te dragen. Dus bouwde ik een kraampje zodat ik mijn zelfgemaakte armbanden kon verkopen aan voorbijgangers. Hetzelfde deed ik met 3D-kaarten. Naast school had ik creatieve clubjes: van schminken en bloemschikken tot tekenen.

Het begon met een doosje met kraaltjes

Ik begon een blog…

In mijn studententijd startte ik een blog om mijn creaties te delen. Veel bereik had ik er niet, maar hier maakte ik voor het eerst kennis met het maken van een website.

Ook in deze periode bleef ik sieraden maken. Ik maakte armbanden van echt leer, zette die op Facebook en vroeg mijn vrienden of die er ook een wilden. Binnen een dag had ik 12 bestellingen! Mijn moeder moedigde me aan om een webshop te starten. Dus ik schreef me in bij de Kamer van Koophandel, vroeg een zakelijk rekeningnummer aan en bouwde aan mijn webshop. Ik deed alles zelf. Van het maken van de sieraden, fotograferen, websitebeheer tot aan de verzending. Ook stond ik regelmatig op beurzen, ladies nights, kerstmarkten en in kledingwinkels. Er ging enorm veel tijd in zitten en ik leerde super veel over het ondernemen. Als snel lukte het om mijn hobby terug te verdienen en zelfs wat extra’s over te houden!

Toen ontstond My Creative Life…

Omdat ik ook altijd al veel energie haal uit het helpen van anderen met mijn kennis, zag ik hier een kans. Ik wilde graag mijn creativiteit en liefde om anderen te helpen bundelen. Zo ontstond het idee voor My Creative Life! Een plek waar ik mijn creativiteit laat zien en anderen help in hun creatieve reis en het opzetten van een eigen bedrijf. Ik ben er helemaal van overtuigd dat ook jij je hobby kunt terugverdienen en ik help je daar graag bij!

Geïnspireerd geraakt?

Benieuwd hoe ik jou kan helpen om van je creatieve droom werkelijkheid te maken? Stuur me in een mailtje hoe jouw creatieve bedrijf eruit ziet? Welke producten ga je verkopen? Wat houdt je op dit moment tegen? Mis je kennis of denk je dat het enorm veel werk zal zijn? 

Hoe dan ook — mail me en ik laat zien dat er meer mogelijk is dan je denkt.