Cursus prijzen bepalen

Voor creatieve ondernemers met handgemaakte producten.

Je zelfgemaakte of zelfontworpen producten zijn klaar en je staat op het punt om ze te gaan verkopen. Nu nog een goede prijs bepalen voor je product. Het liefst wil je zoveel mogelijk verkopen en droom je ervan dat de bestellingen binnenstromen. Maar hoe bepaal je de juiste prijs voor je zelfgemaakte product?

Je voelt de angst voor de reacties van anderen.

  • Wat is een goede prijs?”
  • “Wat als ze het te duur vinden?”
  • “Wat als ik niets verkoop?”
  • “Ik begin pas net dus ik moet met een lage prijs beginnen om klanten te trekken.

En zo start je met een relatief lage prijs. Door het vragen van een lage prijs krijg je klanten die op het eerste gezicht wellicht aantrekkelijk lijken, maar niets is minder waar.

🚫 Klanten die alleen op zoek zijn naar koopjes en weinig waarde hechten aan kwaliteit.

🚫 Een constante strijd om te concurreren op prijs, waardoor je marges onder druk komen te staan.

🚫 Minder ruimte om te investeren in innovatie en verbetering van je product.

🚫 Een verminderde kans om een loyale klantenkring op te bouwen.

🚫 Het risico dat je product wordt gezien als ‘goedkoop’ en niet serieus wordt genomen.

De cursus prijs bepalen voor creatievelingen helpt jou een goede prijs te bepalen voor je handgemaakte product. Ik geloof erin dat een eerlijke prijs niet alleen de kwaliteit van jouw product weerspiegelt, maar ook bijdraagt aan een betere ervaring voor jouw klanten.

prijs bepalen ansichtkaarten sieraden

Wat je kunt verwachten...

Deze cursus is samengesteld vanuit mijn ervaringen en opgedane kennis als creatieve ondernemer en expert in prijsbepaling. Met praktische voorbeelden en actiegerichte oefeningen begeleid ik je stap voor stap door het proces van prijsbepaling voor jouw unieke producten.

Dit kun je verwachten:

  • Direct toepasbare kennis: Geen overbodige theorieën! Je leert direct toepasbare technieken die je meteen in jouw bedrijf kunt implementeren.

  • Flexibel leren: deze e-cursus is digitaal te volgen. Leer waar en wanneer het jou uitkomt.

  • Levenslange toegang: Je krijgt onbeperkte toegang tot de cursus.

Je ontvangt de cursus direct na het afrekenen in je mailbox.

Download vandaag nog de e-cursus “Prijzen bepalen voor Creatieve Ondernemers” en creëer een winstgevende onderneming rond jouw passie en creativiteit!

Aan het eind van de cursus heb je dit bereikt

Je weet hoe je eerlijke prijzen kunt bepalen die passen bij de waarde van jouw handgemaakte items.

Je bent zelfverzekerd over je nieuwe prijzen en je krijgt klanten die jouw items écht waarderen!

Je durft je prijzen te verhogen en creëert daarmee de mogelijkheid om te groeien als creatieve ondernemer en te blijven innoveren.

Is deze cursus geschikt voor jou?

JA: als je voelt dat je meer kunt verdienen aan jouw zelfgemaakte producten. Of je net begint met verkopen en je prijzen nog moet bepalen, óf als je al een tijdje verkoopt maar je prijzen wilt verhogen.

JA: als je zelfgemaakte of zelfontworpen producten verkoopt. Deze cursus richt zich speciaal op de creatievelingen en bevat vele voorbeelden van handgemaakte producten.

JA: als je onzeker bent over je prijzen en wat anderen hiervan denken (en zeggen!). Maar je weet ook dat een eerlijke prijs je leukere klanten en meer voldoening oplevert.

JA: als je minder moeite wilt doen en meer wilt verdienen. Bij een hogere prijs heb je minder klanten nodig om eenzelfde omzet te bereiken. Simpel as that!

De cursus op een rijtje:

  • Digitaal bestand boordevol met kennis en theorie + opdrachten
  • Nu voor maar €44 (normaal €77)
Ga jij écht aan de slag met nieuwe prijzen, dan heb je deze investering zo terugverdiend!

Wat zeggen anderen?

"ik moet zeggen dat ook deze cursus mijn ogen heeft geopend. Zelf bedacht ik een prijs die mij op dat moment leuk leek, maar door de opdrachten stap voor stap te maken, heeft Milou mij het zelfvertrouwen gegeven om meer geld te durven vragen voor mijn producten."
daanskadootjes
Danielle van @daanskadootjes
Gehaakte kraamcadeau's
"Het bepalen van mijn prijzen vond ik nogal een ‘dingetje’. Ik had hierbij hulp en inzichten nodig. Een combi tussen een schop onder mijn kont en bemoedigende woorden, waarmee ik mijn innerlijke criticus de grond in zou kunnen stampen. En dat is precies wat Milou van My Creative Life met haar cursus “Prijs bepalen” voor elkaar heeft gebokst.  Op een duidelijke manier heeft het mij houvast gegeven om mijn prijzen te bepalen. Door Milou’s openheid, fijne energie en inzichten kon ik mijn onzekerheden naast mij neerleggen en stappen maken. "
Cynthia van @illustratedby_hetschetsmeisje
Illustraties en branding

Meer leren dan prijs bepalen?

Wist je dat de cursus prijs bepalen ook onderdeel is van de trajecten die ik aanbied? Je krijgt deze cursus cadeau wanneer je 1 op 1 of in een groepstraject met me aan de slag gaat!

Als je kiest voor en traject dan kunnen we dieper ingaan op jouw producten en jouw situatie. Naast prijs bepalen kijken we ook naar jouw doelen, jouw klanten en hoe je meer kunt verkopen. Met een traject heb je meer tijd om echt stappen te zetten in jouw creatieve business!