Eigen meisjes stickers

Sinds ik een iPad heb (ongeveer een maand nu) kan ik niet stoppen met digitaal tekenen met de Procreate app. Het is echt zo verslavend en het liefst spendeer ik hele dagen aan het tekenen op mijn iPad. Het liefst teken ik zomerse meisjes! Omdat er zó veel positieve reacties kwamen op deze digitale tekeningen besloot ik er stickers van te maken. En zo ontstonden de eerste zomerse meisjes stickers

Bij menig budo-lovers zag ik ontzettend leuke stickers voorbij komen van leuke fashion meisjes. Dus ging ik het internet (lees: AliExpress) afstruinen naar deze leuke stickers. Maar wat is er nou leuker dan zelf de ontwerpen voor deze meisjes maken?! En zo zijn mijn eerste meisjes stickers ontstaan.

Mijn eerste meisjes sticker

Ik testte verschillende soorten papier voor mijn stickers en heb gekozen voor vinyl sticker papier, wat net even wat steviger is, maar toch soepel blijft. De meisjes stickers zijn niet watervast. De eerste ontwerpen zijn in setjes te koop via mijn website.