Mijn favo spullen

Heb je iets gezien wat ik veel gebruik en ben je benieuwd waar je dit ook kunt halen? Hier deel ik mijn ‘gear’ en tools die ik vaak gebruik. Van het opnemen van cursussen en Instagram stories, tot aan het maken van mijn eigen stickers

Ringlamp

Voor het opnemen van stories, en voor het maken van goede foto’s wanneer ik geen goed daglicht heb, gebruik ik een ringlamp. Ik wilde er een met een stevig statief, afstandsbediening die goed veel licht gaf. 

Deze van BRYGHT is echt een topper en geen AliExpress rommel. Ook voelt de schroefbal (om de lamp en de telefoonhouder te kantelen) erg stevig aan!

Ipad pro 11 inch

Voor digitaal tekenen en het ontwerpen van ansichtkaarten, stickers, printables en nog veel meer gebruik ik de iPad Pro 11 inch. Inmiddels zijn er alweer nieuwere versies uit en zou ik altijd aanraden om de nieuwste te nemen. Ikzelf heb met 64GB en heb hem nu al bijna 3 jaar en nog steeds veel ruimte over. De grootte vind ik ideaal, hij is makkelijk mee te nemen en groot genoeg om op te tekenen. 

Ik gebruik hem dus voornamelijk voor het tekenen in de Procreate app, waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Voor het tekenen gebruik ik met veel plezier de Apple Pencil 2e generatie.

Dit bericht zal verder worden aangevuld…