Juli printables

Met de gratis printables van My Creative Life krijg je iedere maand prachtige plaatjes met quotes, coverpagina’s tekstjes en meer in je mailbox om zelf uit te printen. Iedere maand weer in een ander thema en met andere kleuren, maar altijd in bijpassende kleuren zodat jij er een mooi geheel mee kunt maken in je bullet journal! Inspiratie nodig? Hier laat ik je enkele voorbeelden zien van hoe je de juli printables kunt gebruiken.

De juli printables bevatte de kleuren blauw en zacht roze, de kleuren die van de coverpagina af spatte met als thema ‘Beach Treasures’. Op de plaatjes met quotes vond je prachtige schatten die je op het strand kunt vinden. In dit blogbericht laat ik je zien hoe je de printables kunt gebruiken. Maar vergeet niet er je eigen draai aan te geven en lekker creatief aan de slag te gaan!

Bullet journal inspiratie

De coverpagina kwam in een Word bestand waardoor je de afbeelding kunt aanpassen aan de grootte van jouw journal. De cover pagina snijd ik netjes recht af met een papiersnijder (ik gebruik deze). Wel laat ik altijd een klein wit randje over, zodat het iets mooier ingelijst lijkt.

bullet journal printables
bujo printables

Omdat de printables helemaal op elkaar afgestemd zijn qua kleur, kun je er oneindig mee combineren. Leg eens verschillende combinaties bij elkaar en schuif met de plaatjes tot je tevreden bent.

Ook in een A6 journal kun je de printables prima gebruiken. De A6 pagina’s zijn een stuk sneller gevuld dan in een A5 journal dus met een paar plaatjes ben je er al. Vergeet niet wat ruimte over te laten om op te schrijven hoe je dag was. Je hebt al een A6 journal voor minder dan €10 van MusCreatief of een luxe met schattige olifant van dingbats

bullet journaling

Heb jij de printables al gebruikt? Show me op Instagram wat je gemaakt hebt en tag @my_creative_life_NL zodat ik jouw creatie kan reposten. Net zoals jij het leuk vindt om inspiratie op te doen van anderen, doen zij dat ook van jou!

Wil jij deze gratis printables ook ontvangen? Meld je dan snel aan voor de maillijst!