Digitale downloads om zelf uit te printen of digitaal te gebruiken. Neem mijn werk alsjeblieft niet over alsof het je eigen werk is, maar vertel altijd waar je inspiratie vandaan kwam.

bullet journal printables
Gratis printables januari

Maandelijks verstuur ik gratis bullet journal printables. Bewerkte plaatjes met quotes, teksten en een of meerdere cover pagina’s die je thuis kunt uitprinten en in je journal gebruiken. Iedere maand een andere thema en andere kleuren, zodat je een geheel kunt creeren in je journal.

Heb je de printables van januari gemist? Dan kun je ze hier nog downloaden:

Download de printables van januari (pdf)

Wil je de nieuwste printables als eerste ontvangen? Meld je dan aan voor de mailinglijst.

Patroon voor envelop maken
Envelop patroon

Verstuur je net als ik graag een kaartje? Bijvoorbeeld naar een onbekende via de app ‘ontvang een kaartje’. Dan ben je de standaard witte enveloppen waarschijnlijk wel beu. Je kunt dan leuke zakjes kopen, of máák je eigen enveloppen! 

Print en knip het patroon uit en trek deze over op ieder willekeurig papier dat jij wilt omtoveren tot een envelop.

Pssst bij Action heb je leuke papierblokken met prachtige designs die hier geschikt voor zijn! 

digitale kleurplaat isometrisch huisje

(Digitale) kleurplaat

Kleur je gezellig mee? Print het huisje uit op papier en ga aan de slag met je stiften of potloden. Of download het bestand en kleur hem digitaal in op je iPad! Ikzelf kleur graag digitaal met de app Procreate. De app kost ongeveer €10 maar is het zeker waard.

Download kleurplaat

Download voor digitaal tekenen (zonder achtergrond)

Importeer het bestand voor digitaal tekenen in procreate om alleen de lijnen te hebben, zonder achtergrond. Zo kun je ze zelf in gaan kleuren!