Singles Day hobby deals

Vandaag is het 11 november, oftewel: Singles’ Day. De dag om jezelf goed te verwennen. Origineel is deze dag verzonnen voor alle singles, als tegenhanger van Valentijnsdag. Veel Nederlandse shops hebben op 11 november dan ook leuke koopjes om jezelf te verwennen. En bij bol.com zag ik hele mooie hobby deals. Kijk je mee of er iets tussenzit wat jij al lang op je lijstje hebt staan?

Alleen vandaag nog tot 40% korting op allerlei hobby artikelen bij bol.com. Bekijk hier alle hobby artikelen met korting of lees verder om mijn tips te zien.

Micron pennen mogen niet ontbreken in jouw etui als je van journalen houdt. Ik heb verschillende diktes die ik regelmatig gebruik en heb sommige zelfs al opnieuw moeten aanschaffen omdat ik ze helemaal opgeschreven had! In deze set zitten 6 zwarte fineliners en 1 brushpen waarmee je mooit kunt letteren. Van €13,99 voor €9,49.

Voor mijn aquarel werkjes gebruik ik vaak mijn Van Gogh aquarel setje met napjes. Deze goed gepigmenteerde verf is normaal redelijk duur en het lijkt niet veel, maar je doet hier ongelofelijk lang mee. Zelf heb ik de set met gedempte kleuren, maar als je op zoek bent naar een setje met de basis kleuren dan is dit zeker een aanrader. Van €20,49 voor €16,95!

Heb jij inmiddels ook al een journal aangeschaft met zwart papier? Dan kun je met deze Gelly Rolls heel goed aan de slag om er een kleurrijk feest van te maken. Van €25,49 voor €19,19.

En nog zo’n fantastische set stiften die te gebruiken is op zwart papier. Als je geen zwarte journal hebt, kun je dit natuurlijk ook heel goed gebruiken op een stukje zwart papier wat je in je gewone journal plakt! Lekker feestelijk! Voor €10,59.

Ga je voor deze feestdagen zelf leuke cadeau tags maken? Dan is deze pons heel handig! hij geeft je in 1 druk en mooie afgewerkte tag in 3 verschillende formaten. Leuk om te versieren en aan een cadeautje te hangen. Van €19,99 voor €15,89.

Naast al deze leuke hobby spullen heeft bol.com nog veel meer goede deals die alleen vanavond nog gelden, dus ga snel even kijken bij de Singles’ Day Deals.

Singles Day 2020!Singles Day 2020!