coaching creatievelingen

Het groepstraject dat creatievelingen helpt om zelfgemaakte of zelfontworpen producten te verkopen. Voor een goede prijs. En aan de leukste klanten!

Voor iedere creatieveling die naast het drukke leven bij wil verdienen door klanten blij te maken met hun creaties.

Ik weet hoeveel tijd en inzet het kost om succesvol te verkopen als creatieveling. Je kunt net als ik jaren bezig zijn met alles helemaal zelf ontdekken en uitzoeken. Of je kunt snel stappen zetten door met mij samen te werken en al mijn kennis en inzichten te gebruiken.

Dit traject biedt je een versnelde sprong naar meer succes als creatieve verkoper! Door middel van groepssessies en opdrachten wordt je gemotiveerd om actie te ondernemen, zodat jij jouw doelen sneller behaald.

Waarom dit groepstraject?

Na het begeleiden van een aantal creatievelingen in een 1 op 1 traject, ontdekte ik dat het vrijwel altijd dezelfde onderwerpen zijn die naar voren komen in de coachgesprekken. 

We zijn allemaal creatieve makers en kunnen enorm genieten van het maken van iets moois. Het gevoel dat we krijgen als iemand het mooi vindt wat je maakt. En het euforische gevoel wanneer iemand jou wil betalen om een van je creaties te kopen!

Dát gevoel smaakt naar meer! 

Je besluit om breder te delen wat je maakt, maar je vindt het tegelijkertijd spannend wat anderen zullen zeggen. En dat is niet gek. Je bent immers een creatieve maker, géén doorgewinterde verkoper met gladde verkooppraatjes. 

Ik weet précies hoe het voelt en welke struggle je ervaart. Ik ben zelf in 2015 begonnen met het verkopen van zelfgemaakte sieraden. Met deze ervaring en een studie consumenten wetenschappen op zak, kan ik andere creatievelingen zoals jou helpen bij het verkopen van jouw producten!

Op dit moment zijn de deuren van het groepstraject gesloten. Wil je toch nu aan de slag met geld verdienen met je hobby en heb je daar hulp bij nodig? Ik heb nog plek voor 1 op 1 coaching. 

Wat kun je verwachten?

In het groepstraject ga je samen met andere creatievelingen aan de slag om succesvol jouw eigen gemaakte producten te verkopen. Zo kunnen we van elkaar leren en heb je meteen een netwerk van mede-makers om mee te sparren. Het enthousiasme van de groep werkt aanstekelijk, waardoor je extra gemotiveerd wordt!

In drie maanden behandelen we de volgende onderwerpen:

 • Jouw klanten vinden en bereiken
 • Doelen bepalen: waar ligt je focus?
 • Je prijzen bepalen of verhogen
 • Zelfzeker verkopen
Na deze 3 maanden kun je zelf vooruit met succesvol verkopen aan de juiste klanten met goede prijzen!
ansichtkaarten verkopen

Voor wie is dit traject?

 • Voor creatieve makers die mooie handgemaakte of zelfontworpen producten maken (bijvoorbeeld: sieraden, haakwerk, illustraties, kaarsen etc.)
 • Je hoeft geen ondernemer te zijn die staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Mag wel natuurlijk.
 • Je hebt een druk leven (loondienst, moederschap of studie) maar kunt minimaal 1x per week een paar uurtjes de tijd vinden om aan je creativiteit te werken.
 • Je wilt graag in actie komen om te groeien als creatieve maker en verkoper. Ik heb de kennis en handvatten, maar je moet het uiteindelijk zelf doen.
 • Je voelt je soms onzeker in het nemen van beslissingen en wilt graag een cheerleader die je aanmoedigt en helpt waar nodig!

Het traject op een rijtje:

 • Duur: 3 maanden
 • 4 online groepssessies
 • Online modules met kennis en opdrachten
 • Besloten Facebookgroep

Prijs: €399
BONUS: Cursus prijs bepalen t.w.v. €77

Begint het te kriebelen?

Op dit moment zijn de deuren voor het groepstraject gesloten. Deze gaan later dit jaar weer open.

Meld je nu GRATIS aan op de interesselijst* zodat ik jou als eerste kan laten weten wanneer het traject start. Je kunt dan als eerste een plekje claimen in het groepstraject en krijgt een speciale aanbieding!

*Door het aanmelden op de interesselijst zit je nog nergens aan vast en ben je nog niet zeker van een plek in het groepstraject. Je krijgt alleen enkele mails over de start van het groepstraject. 

Aanmelden interesselijst

* indicates required