3 Handige bullet journal tools

Naast het gebruik van papiertjes, washi tape, stickers, brushpennen en fineliners in je bullet journal (waar je nooit genoeg van kunt hebben), zijn er ook een aantal handige tools die ik áltijd gebruik bij het journalen. In dit bericht laat ik je zien welke 3 tools dat zijn en waar je ze eventueel kunt vinden. Klik op het plaatje om meteen naar een online shop te gaan waar je ze snel en gemakkelijk kunt bestellen. 

Papiersnijder

Om mijn printables of andere leuke plaatjes recht af te snijden gebruik ik vaak een papiersnijder. Zo weet ik zeker dat mijn plaatjes recht zijn én het is veel sneller gepiept dan knippen! 

Lijmroller

Om vierkante of rechthoekige plaatjes of papiertjes op te plakken gebruik ik heel graag een lijmroller. Je rolt de lijm langs alle randen van je plaatje zonder vieze plakhanden te krijgen!

Ronde hoekpons

Met een ronde hoekpons kun je super gemakkelijk ronde hoekjes maken. Je stopt het papier in de pons, drukt op de bovenkant en tadaa je hebt een ronde hoek! Voor als je niet altijd alleen maar rechte hoeken wil.